Bespaar kosten en grondstoffen

Beter budgetteren, minder desinvesteringen

Hoe vaak wordt er niet in meubilair geïnvesteerd, terwijl er ergens in de organisatie nog meubels zijn die niet gebruikt worden? Misschien staan die tien bureaus die je nodig hebt op een andere verdieping of in een andere vestiging. Met Alvero Meubel Management maak je maximaal gebruik van wat je hebt en voorkom je desinvesteringen. Je bespaart op kosten en grondstoffen. Bovendien zijn onderhoud, afschrijvingskosten en toekomstige investeringen eenvoudig te budgetteren.

Voordeel

Inzicht en overzicht - altijd en overal

Waar staat mijn meubilair en in wat voor staat is het? Wat kost het en wat gaat het kosten in de toekomst? Meteen antwoord op deze vragen. Verandert de voorraad in een ruimte, verdieping of locatie? Eén keer scannen en de data is weer up-to-date en inzichtelijk, en dat voor iedereen die toegang heeft.

Voordeel

Past in een circulaire bedrijfsvoering

Je wilt weten wat de samenstelling is van het meubilair dat je gebruikt, je wilt weten wat heringezet kan worden en je wilt dat het een volgend leven krijgt als je het niet meer nodig hebt. Zijn de meubels intensief gebruikt? Wij geven ze een tweede leven. Meubels zijn er niet om af te schrijven, maar om te gebruiken.

Voordeel

Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD)

Duurzaamheid vereist transparantie en efficiëntie in meubelbeheer.
Ons systeem biedt volledige inzichten en minimaliseert je ecologische voetafdruk. Wij helpen je te voldoen aan de EU’s Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).

Voordeel

Efficiënt financieel beheer

Je krijgt exact inzicht in de kosten van meubilair. Met dit inzicht zijn onderhoud, afschrijvingskosten en toekomstige investeringen eenvoudig te budgetteren. Wanneer je precies weet wat je hebt, kun je dubbele investeringen voorkomen en meubilair opnieuw inzetten in bijvoorbeeld een andere vestiging.

Demo of advies

Benieuwd of het AMM interessant is voor jouw onderneming of organisatie?