Ervaar de voordelen van AMM in jouw organisatie

Waar staat mijn meubilair en in wat voor staat is het? Wat kost het en wat gaat het kosten in de toekomst? Alvero Meubel Management geeft direct antwoord op deze vragen. Vanuit één centrale databron in de cloud. Verandert de voorraad in een ruimte, verdieping of locatie? Met één keer scannen is de administratie up to date en inzichtelijk voor iedereen met toegang tot het systeem. Zo weet je precies wat je hebt en benut je de meubelvoorraad maximaal.

U wilt weten wat de samenstelling is van het meubilair dat u gebruikt, u wilt weten wat heringezet kan worden en u wilt dat het een volgend leven krijgt elders als u het niet meer nodig heeft.

Meubels zijn er niet om af te schrijven maar om te gebruiken. Als jouw organisatie ze niet meer nodig heeft, kunnen ze elders ingezet worden. Zijn ze intensief gebruikt? Alvero diepreiniging geeft ze een tweede leven. Alvero Meubel Management geeft ook inzicht in de samenstelling en materialen van het meubilair dat u gebruikt.

Mutaties doorvoeren en inzien is makkelijk voor alle gebruikers, die u zelf kunt toevoegen. Wanneer een locatie wordt gescand staan alle mutaties meteen in de centrale online database. Deze is uiteraard streng beveiligd.

U heeft exact inzicht in de kosten van meubilair, eventueel gespecificeerd per kostenplaats. Met dit inzicht zijn onderhoud, afschrijvingskosten en toekomstige investeringen eenvoudig te budgetteren. Bovendien behoort ‘verloren’ meubilair tot het verleden. Wanneer je precies weet wat je hebt kun je dubbele investeringen voorkomen en meubilair opnieuw inzetten in bijvoorbeeld een andere vestiging.

Waarom nieuw meubilair overwegen als je slim gebruik kunt maken van je huidige voorraad. Als je (tijdelijk) extra behoefte aan meubilair, weet je in een oogwenk of dit binnen de organisatie beschikbaar is. En hoeft er geen nieuw materiaal aangekocht of aangevoerd te worden.

Trots op de vele mooie samenwerkingen

Meer weten of een demo?

Vraag het aan Joris of Reinier

Joris Cools

manager AMM

Reinier Nederhoed

Commercieel manager AMM

Vraag een demo aan